Szolgáltatásaink

Fotós szolgáltatásaink

Esküvői fotózás

A párok számára az egyik legfontosabb életesemény a házasságkötés, hiszen kapcsolatuk révbe ér. Az esküvő fotózás során minden részletre odafigyelnünk, hogy olyan anyagot adjunk át nektek, amit évek múlásával is szívesen néztek vissza.

Jegyes fotózás

Az esküvőt megelőzően jegyesfotózást ajánlunk nektek. A jegyesség a kimondott érzelmi összetartozást fejezi ki köztetek, ezért az elkészült fotók remek lehetőséget jelentenek ezen kötelék megörökítésére. A képeket később, akár az esküvő során is fel tudjátok használni.

Páros fotózás

A páros fotózás lehet szerelmi kapcsolat, egy jegyesség kezdete, egy baráti összetartozás, de akár szülő és gyermeke közötti kötődés kifejezése egyaránt. Az elkészült fotók tükrözik az érzelmi kapcsolódásotokat.

Családi fotózás

Szeretnétek a családotokról közös képeket, vagy összegyűltetek egy nagy eseményre? Mi megörökítjük a pillanatot miközben észre se veszitek, hogy ott vagyunk.

Portré fotózás

Szeretnél profi képsorozatot magadról? Választhatsz, hogy stúdióban vagy külső helyszínen szeretnéd a képeket elkészíteni. A végeredményben pedig nem fogsz csalódni. Egy egyedi és profi sorozatot adunk át neked, amit elégedetten veszel a kezedbe.

Business fotózás

Céges buli, csapatépítő, sport esemény, kiállítás vagy business portré fotózás? A leghitelesebben és professzionális módon örökítjük meg céged számára a szükséges képeket.

Videós szolgáltatásaink

Esküvői videó

A nagy napotokat nem csak képekben, hanem mozgókép formában is megörökítjük. A mai trendeknek megfelelően highlight videókat készítünk és adunk át, ahol az esküvő hangulatát adjuk vissza.

Céges videók

Szeretnéd megörökíteni a céges csapatépítő hangulatát? PR videóra lenne szükséged? Facebookra szeretnél készíteni egy reklámot? Keress minket elképzeléseiddel!

Werk videók

Most forgatják a reklámfilmedet és szeretnél a kulisszák mögül werk videót? Most énekled fel a következő albumodat? Professzionális felszerelésünkkel az első pertől az utolsóig minden fontos pillanatot megörökítünk.

Sportesemények

Szeretnéd ha az általad szervezett sporteseményről hangulatfelvételek készüljenek, amiket később akár a közösségi médiában is használhatsz reklámként? Felvesszük, megvágjuk és már közzé is teheted.

Meglepetés videók

Nagypapád most tölti be a 70-et? Különleges módon szeretnéd megkérni a párod kezét? Esetleg most lesz házassági évfordulód? Egy moziteremben lejátszott meglepetés videó biztosan életre szóló esemény lesz a meglepett számára.

Drónfelvételek

Professzionális drónfelvételek készítését vállaljuk, amennyiben szeretnéd megörökíteni az eseményt madártávlatból vagy csak az általad készített videóhoz szükséged lenne néhány videóklippre, ami a magasból készül.

Dolgozzunk együtt

AW-781310451 Top