Esküvői videó szolgáltatásunk

Az MVT Film & Photo indulásakor azt a célt tűztük magunk elé, hogy a minket megkereső párok elégedetten tudják visszanézni kisfilmjüket az esküvőt követő években is.

Hiszünk abban, hogy egy jól elkészített esküvői videó el tudja mesélni az esküvőtökön történteket és át tudja adni annak hangulatát. Igyekszünk minden igénynek eleget tenni, rugalmasan kezelni kéréseiteket. Ezért minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk át részetekre.

Tudnivalók a munkánkkal kapcsolatban:

Az esküvői videó hossza

Az MVT Film & Photo-nál esküvői highlight videók készítését vállaljuk. A highlight videó (vagy más néven kisfilm) egy olyan videómontázs, amely az esküvő fő momentumait foglalja magában. Ezek az esküvői videók az esküvő eseményeitől és hosszától függően általában 5-15 percesek.

Zene választás

Az esküvői videó alatti zenét az esküvő hangulatához választjuk. Az esküvői eseményektől és hosszától függően általában 1-3 dalt szoktunk felhasználni a videóinkban. Igyekszünk mindig olyan jogtiszta zenét választani, ami nem akadályozza, hogy a legnépszerűbb közösségi portálokon meg tudjátok osztani a videótokat.

Természetesen a vágási munkák megkezdéséig (az esküvőt követő nap) megoszthatjátok velünk zenei ajánlásaitokat. Törekszünk ezeket a zenéket a vágás során felhasználni. Ha valamilyen oknál fogva az ajánlott zene  nem illik a videóhoz, akkor azt jelezzük és igyekszünk megoldást találni.

A videó tartalma

A videó tartalmát mindig az esküvő stílusa és hossza határozza meg. Törekszünk a  videóinkban egy ívet létrehozni, ami a fenntartja a figyelmet az elsőtől az utolsó másodpercig.

Mivel egy esküvő a készülődésekkel kezdődik általában már kora délután és másnap hajnalban ér véget, ezért lehetetlen, hogy minden apró történés belekerüljön a videóba. A hangulati és esztétikai elemek határozzák meg a videóba kerülő snitteket. A legtöbb fontos pillanatot felvesszük, ezért ha szerintetek valami számotokra nagyon fontos részlet kimaradt a videóból, akkor igyekszünk utólag módosítani ezen.

Amennyiben vannak olyan események, ami szeretnétek, hogy mindenképp szerepeljen a videóban, azt kérjük, hogy még az esküvő előtt jelezzétek.

A beszédek

A highlight videó során általában 30-60 másodperces rövid snitteket rögzítünk, mely során a hangtechnikára nem fektetünk hangsúly. Amennyiben szeretnétek, ha az esküvő során valakinek a beszédét hanggal rögzítsük, azt kérlek előre jelezzétek, még az esküvő előtt. Ezt később külön átadjuk számotokra.

Drón

Ma már a legtöbb videós technikai arzenáljában megtalálható a drón. A legtöbb esküvői videó készítése során mi is használjuk a légi felvételeket, színesítve az elkészült videót.

Amennyiben van olyan részlet, amit szeretnétek, ha drónnal vennénk fel, kérlek előre jelezzétek. Ha a helyszín és az időjárási körülmények lehetővé teszik, megvalósítjuk kéréseteket.

Határidők

Igyekszünk a filmeket minél hamarabb elkészíteni. Maximum 8 hetes határidővel dolgozunk, de az utólagos korrekciós körök ezt esetlegesen meghosszabbíthatják.

Előzetes

Általában a határidő közeledtével a párok már nagyon várják az elkészült kisfilmjüket. Ezt a várakozást kissé oldandó, az esküvőt követő 2-4 héten belül átadunk egy rövid előzetest nektek. Így néhány pillanatot már a teljes film megtekintése előtt feleleveníthettek.

Átadás

Az elkészült esküvői videókat feltöltjük egy videómegosztó portálra, így tovább küldhetitek és megoszthatjátok az esküvőtökről készült összefoglalót. Ezen kívül természetesen egyedi adathordozón, személyesen is átadjuk az elkészült filmeket.

Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk.
    KészülődésKreatívEgyházi szertartásPolgári szertartásVacsoraLakodalom
    AW-781310451 Top