Esküvői fotó szolgáltatásunk

Az MVT Film & Photo indulásakor azt a célt tűztük magunk elé, hogy fotós munkáink során friss, természetes, őszinte, és egységes képi világ köszönjön vissza anyagainkban.

Tudjuk, hogy a minőségi esküvői képek fontosak a minket választó pároknak. Mindig azt tartjuk szem előtt, hogy boldogan és elégedetten nézhessétek vissza képeiteket, akár később az unokákkal. Igyekszünk minden igénynek eleget tenni, rugalmasan kezelni kéréseiteket. Nálunk mindenki személyre szabott ajánlatot kap.

Tudnivalók a fotós munkánkkal kapcsolatban:

A mennyiség

Általános kérdés, hogy mennyi képet adunk át. Az MVT Film & Photo-nál az a hitvallásunk, hogy nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség. Nem szeretünk  minimális/maximális darabszámot megadni.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 20 képet fogunk átadni. Munkáink során átlagosan 4-500 kidolgozott minimális képszámot szoktunk átadni a pároknak. Ez a darabszám természetesen függ attól is, hogy milyen nagy és hosszú az esküvő. Amennyiben ragaszkodtok a darabszámhoz, az esküvői menetrend alapján tudunk nagyságrendi számot adni.

Képkidolgozás, nyers képek

A képek kiválogatását és retusálását minden esetben mi végezzük el. Egy esküvő során nem ritka, hogy 1000-2000 kép készül, azonban ezek közül nem mind használható. Amennyiben van olyan esemény az esküvő során, amiről mindenképp szeretnétek képet, azt az esküvő előtt jelezzétek számunkra, mi pedig igyekszünk ezt teljesíteni.

A kiválogatást és kidolgozást a legjobb szakmai tudásunk szerint végezzük, a nyers képeket semmilyen esetben nem áll módunkban átadni.

Fények

Ameddig elegendőek a természetes fények, csak nagyon indokolt esetben használunk vakut. A lakodalom kezdetével és az este beköszöntével azonban, ahhoz hogy a képek élesek és zajmentesek legyenek, vakut használunk, de igyekszünk ezzel nem megzavarni az eseményeket.

Csoportképek készítéséhez illetve fotósarok létrehozásához minden esetben magunkkal viszünk mobil stúdió vakukat. Az így elkészült képek szépen bevilágítottak, alkalmasak arra, hogy a későbbiekben előhívhassátok őket.

Drón

Ma már a legtöbb fotós technikai arzenáljában megtalálható a drón. Ha szeretnétek, hogy készüljenek drónfotók kültéri eseményeken – amennyiben a helyszín és az időjárás lehetővé teszi – eleget teszünk kéréseteknek.

Az este végéig maradtok?

A legtöbb esetben erre az a válaszunk, hogy nem.  Leggyakrabban a készülődéstől a menyecske táncig veszünk részt az esküvőn. A menyecsketánc után, a hajnali órákban a násznép jelentős része már túlzottan jókedvű ahhoz, hogy megörökítsük őket 🙂

Szükség van számotokra valamire a lagzin?

Amennyiben az esküvő lakodalommal végződik, azt szoktuk kérni, hogy biztosítsatok számunkra is ételt/italt.

Ezen kívül ha megoldható, valamilyen félreeső helyen egy asztalkát. Ezen az éppen nem használatos technikát tudjuk tárolni, valamint a lakodalom alatt el tudjuk kezdeni az adatmentést.

Mindig ketten dolgoztok?

Igen, minden esetben ketten dolgozunk. Erre azért is van szükség, mert vannak az esküvőn olyan események, amik igen rövid időtartalmúak, fontosnak tartjuk, hogy minden részletet akár több szemszögből is meg tudjunk örökíteni.

Határidők

Igyekszünk a fotókat minél hamarabb elkészíteni. Maximum 8 hetes határidővel dolgozunk.

Átadás

Az elkészült képeket igény szerint elektronikus úton továbbítjuk, továbbá egyedi adathordozón személyesen is átadjuk.

Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk.
    KészülődésKreatívEgyházi szertartásPolgári szertartásVacsoraLakodalom
    AW-781310451 Top