Esküvői fotó és videó

Az MVT Film & Photo egyik különlegessége, hogy az esküvői fotó és videó szolgáltatást együtt kínáljuk. Közösen alkotunk az esküvőtökön és tesszük a napotokat emlékezetessé.

Az MVT Film & Photo indulásakor azt a célt tűztük magunk elé, hogy a filmes és fotós munkáink során friss, természetes, őszinte, és egységes képi világ köszönjön vissza anyagainkban. Régóta dolgozunk együtt, összeszokott csapatként számíthatsz ránk a legapróbb részletek megtervezésénél is.

Abban hiszünk, hogy az esküvői fotó és videó is ugyanolyan fontos, az egyik a másikat kiegészítve meséli el a történeteteket. Az elkészült fotók és az átadott videó képi világa illeszkedik egymáshoz, kerek és egész emléket ad át nektek.

Az esküvő a párok számára az egyik legfontosabb életesemény, a házasságkötéssel kapcsolatuk révbe ér és életük összefonódik. Az esküvői fotózás és videózás során minden részletre odafigyelünk. Így egy olyan anyagot adjunk át nektek, amit évek múlásával is szívesen néztek vissza.

A kreatív képeink megalkotásánál fontosnak tartjuk, hogy elsősorban ne beállított képek készüljenek, hanem a pillanatot örökítsük meg, valamint az őszinte mozdulatokat köztetek. Tudjuk, hogy az esküvőtök maradandó emlék a számotokra, valamint a vendégeitek számára is, ezért készülünk az esküvők esetében fotósarokkal is. Így lehetőség van arra, hogy a rokonokkal és barátokkal is elkészítsük a közös képeket. Amennyiben további információra van szükségetek az esküvői fotózással kapcsolatban itt mindent megtaláltok.

A filmjeinket a manapság népszerű highlight stílusban készítjük és adjuk át. A highlight stílus lényege, hogy rövid klippeket vágunk össze, ami bemutatja az esküvőn történt főbb eseményeket és jeleneteket. Ezáltal a teljes esküvő hangulatát újra átélhetitek néhány perc alatt. Az esküvői filmjeink nem tartalmaznak hangot, az esemény hangulatát örökíti meg, a hozzá illő zenei aláfestéssel. Az esküvői videózással kapcsolatban további információkat az alábbi oldalon találhattok.

Ha tetszettek a munkáink és magadénak érzed a stílusunkat, akkor keress bátran minket! Kérj ajánlatot esküvődre és jegyesfotózást ajándékozunk foglalásod mellé.

Amennyiben kérdésetek vagy véleményetek van, kérjük írjátok meg nekünk.
    KészülődésKreatívEgyházi szertartásPolgári szertartásVacsoraLakodalom
    AW-781310451 Top